Taco Caserola
Caserola Taco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 10. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 290 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, brânză cheddar, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Taco Caserola, Papion Taco Caserola, și Taco Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita pana la al dente.
Într-o tigaie mare, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată și ceapa tocată la foc mediu până se rumenesc.
Se amestecă supa de roșii, roșiile tăiate cubulețe și amestecul de condimente taco. Se amestecă pastele.
Lingura amestec de carne de vită într-un vas de copt 9x13 inch.
Presărați deasupra chipsuri taco sfărâmate și brânză rasă.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când brânza este topită.
Serviți cu ceapă verde tocată și smântână, dacă doriți.