Reteta Taco Bar este gata în aproximativ 6 minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8. O porție conține 634 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de salsa cruda, salsa verde, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten), Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, și Imitator Taco Bell Taco Sos.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.