Tabbouleh De Creveți
Creveți Tabbouleh ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 279 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați grâul bulgur de gătit rapid, sucul de lămâie, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de tabbouleh de coriandru cu creveți, Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar, și Creveți marinați cu mentă cu Tabbouleh, roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulgurul și 2 căni de apă într-o cratiță medie și dați la fiert. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Scurgeți excesul de lichid dacă este necesar; transferați grâul într-un bol, pufați cu o furculiță și lăsați să se răcească.
Combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, pătrunjelul, sarea, roșiile, usturoiul și creveții într-un bol mediu. La frigider timp de 15 minute, amestecând o dată sau de două ori în timp ce se răcește.
Se amestecă amestecul de creveți în bulgur răcit și se servește peste verdeață.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.