Sănătos și delicios: pui cu anghinare și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sănătos și delicios: pui cu anghinare și capere. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 333 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, piept de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de lămâie cu anghinare și capere, Rețetă De Pui La Cuptor Cu Anghinare Și Capere, și Tocană crocantă de pui cu lămâie, anghinare, capere și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă puiul și se condimentează ambele părți cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până când ambele părți se rumenesc, aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Adăugați bulion, vin și suc de lămâie în tigaia fierbinte. Răsturnați orice bucăți de pui rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați 2/3 din inimile de anghinare (păstrați restul) și caperele și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul se reduce la aproximativ 1/2 cana.
Se amestecă untul în lichidul rămas.
Adăugați puiul înapoi în tigaie. Când este încălzit, serviți pui și sos peste spanac, orzo sau paste.
Presărați pătrunjel deasupra. Strângeți puțin suc de lămâie peste tot, dacă doriți.