Sănătos Slow Cooker Chili

Sănătos Slow Cooker Chili
Reteta sanatoasa Slow Cooker Chili ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 4 ore și 50 de minute. O porție conține 222 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.63 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, jalapeno, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sănătos 5-Ingredient Aragaz Lent Granola, Umed Sănătos Aragaz Lent Cornbread, și Pâine Sănătoasă De Dovleac Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați puiul și curcanul într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați la un aragaz lent de 4 litri împreună cu fasolea, bulionul, sosul de roșii, roșiile înăbușite, sucul de lămâie, țelina, porumbul, ardeii grași, jalapeno, ceapa, cilantro, usturoiul, pudra de chili și chimenul. Puteți găti la înălțime pentru un chili mai rapid, care va fi gata în 3 ore. Sau gătiți la scăzut timp de 6 ore. Setați cadranul, bucurați-vă de ziua dvs. și veniți acasă la o masă sănătoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Ardei GrasArdei Gras
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei IuteArdei Iute
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FasoleFasole
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Castellroig Cava Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista