Swiss Chard și mazăre dulce Manicotti (iarna) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 297 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, parmezan, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 275 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Swiss Chard și mazăre dulce Manicotti (iarna), Minestrone de iarnă cu smog elvețian și cârnați, și Plăcintă cu oală de dovleac de iarnă cu smog elvețian și naut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mare (recomandat: Ateco #
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
3
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Scurgeți pastele și clătiți cu apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
6
Folosind foarfece de bucătărie sau un cuțit, îndepărtați frunzele de pe tulpinile mătgului. Aruncați tulpinile. Tăiați frunzele în bucăți de 1 inch. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
Tigaie
Cuțit
7
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
9
Adăugați bietul și gătiți, amestecând continuu, până se ofilesc, aproximativ 2 minute. Lăsați amestecul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
10
Așezați brânza ricotta, mazărea, brânza mozzarella, parmezanul, busuiocul, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmezan
Brânză Ricotta
Piper
Busuioc
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
11
Adăugați amestecul de brânză răcit și amestecați până se omogenizează. Puneți amestecul în punga de patiserie pregătită și umpleți fiecare coajă de manicotti cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
12
Așezați manicotti umpluți în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Într-o cratiță cu fund mediu greu, aduceți laptele și smântâna la foc mic, la foc mediu. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Adăugați brânza fontina și gătiți, amestecând continuu, până când brânza este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Brânză
15
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă parmezanul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Se toarnă sosul peste manicotti umpluți și se presară cu brânza mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Manicotti
Sos
17
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute până când blatul este auriu. Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.