Susans ii cu ochi căprui
Susans ii cu ochi căprui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60 și costă 10 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, nuci pecan, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mazăre cu ochi negri și orez brun, Pilaf de orez brun de sud-vest cu mazăre cu ochi negri, și Zahăr brun și ananas suc de fructe ghindă prăjită cu unt brun condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, cremă untul, margarina și zahărul cofetarilor până la lumină și pufos. Se amestecă vanilia.
Se adaugă făina și se amestecă până se amestecă. Nu amestecați prea mult.
Rulați aluatul în bile de 1 inch.
Așezați cookie-urile la 2 centimetri distanță în foi de cookie pregătite. Faceți o ușoară indentare în centru.
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-urile ar trebui să fie ușor rumenite. Se răcește ușor și se îngheață centrul fiecărui cookie.
Pentru a face glazura, combinați zahărul, cacao și vanilia cofetarilor într-un castron mic. Se amestecă apa fierbinte 1 lingură la un moment dat până se atinge consistența dorită.
Stropiți glazura din vârful unui cuțit sau lingură pe centrul fiecărui fursec. Permiteți cookie-urilor să se configureze înainte de servire.