Supă Ușoară De Legume-Carne De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor supa de legume-carne de vită. Această rețetă face 6 porții cu 291 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Ușoară De Vită Cu Legume, Ciorbă De Vită Cu Legume Cu Oală Ușoară, și Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele amestecului de condimente.
În cuptorul olandez de 5 litri, gătiți carnea de vită și amestecul de condimente la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine gătită; scurgere.
Se amestecă ingredientele rămase în cuptorul olandez cu carne de vită.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe 20 de minute, amestecând ocazional, până când este fierbinte. Supă de oală în 6 boluri.