Supă răcită de sfeclă și fenicul
Supa răcită de sfeclă și fenicul este o fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian supă. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sfeclă, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Ciorbă de sfeclă și fenicul refrigerată cu brânză Norvegiană snincrucfrisk, Supă De Sfeclă Răcită, și Supă De Sfeclă Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla și semințele de fenicul într-o cratiță medie; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți sfecla printr-o sită fină într-un castron, rezervând semințe de fenicul și 3 căni de lichid de gătit. Clătiți sfecla sub apă rece; scurgere. Cojiți sfecla; se taie în cuburi de 1/2 inch, rezervând 3/4 cană pentru garnitură.
Combinați sfecla rămasă, lichidul de gătit rezervat și semințele de fenicul într-un castron; pus deoparte.
Combinați 1/4 cană de apă și ulei într-o tigaie antiaderentă medie; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați bulbul de fenicul și ceapa; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Combinați amestecul de bulbi de fenicul, amestecul de sfeclă, Zara, sarea și piperul într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până la omogenizare.
Se toarnă supa într-un castron; acoperiți și răciți bine. Puneți 3/4 cană de supă în boluri individuale și acoperiți cu 2 linguri de sfeclă rezervată.