Supă rusă de fasole verde și cartofi
Supa rusă de fasole verde și cartofi necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.1 pe portie, veți obține o supă care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 201 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, varză murată, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Supă De Cartofi De Vită Și Fasole Verde, Supă rusă de ciuperci și cartofi, și Salată de fasole verde și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește ușor până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofii și fasolea verde; gatiti pana cand fasolea verde s-a inmuiat usor, inca 5 minute.
Se toarnă bulionul de legume. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se gătește până când cartofii s-au înmuiat, aproximativ 15 minute. Se amestecă făina în smântână și se adaugă câte o lingură la supa care fierbe. Se amestecă varza murată și mărarul, se condimentează după gust cu sare și piper. Fierbeți încă 5 minute înainte de servire.