Supă Portabilă: Bulionul Meu De Casă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supă portabilă: bulionul meu de casă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 8 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 10949 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați oase cărnoase, boabe de piper, sare de mare nerafinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bulion De Legume De Casă, Bulion De Legume De Casă, și Rețetă De Bouillon De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați oasele într-un vas mare de copt și prăjiți-le timp de 45 de minute.
Așezați oasele prăjite, boabele de piper și frunzele de dafin într-o oală mare cu fund greu. Acoperiți cu apă filtrată și aduceți la fierbere la foc moderat, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, neacoperit, timp de opt până la zece ore.Se strecoară stocul într-un bol mare de amestecare printr-o sită cu ochiuri fine. Se da la frigider cel putin opt si pana la douazeci si patru de ore. Ar trebui să aveți aproximativ un galon de stoc.Stocul ar trebui să se gelifice în frigider, dar nu este necesar. Grăsimea se va ridica în partea de sus a stocului. Alegeți-l și rezervați-l pentru o altă utilizare, cum ar fi prăjirea legumelor sau fierberea cărnii.
Transferați stocul într-o oală superficială, cu gura largă, amestecați sare și aduceți la fierbere la foc mare. Continuați să fierbeți până când stocul este redus la 1 cană, aproximativ patruzeci și cinci de minute, în funcție de suprafața oalei. Vă rugăm să rețineți că timpul necesar pentru a reduce 1 galon de stoc la 1 cană va depinde de dimensiunea tigaiei. O tigaie foarte largă și superficială va permite reducerea stocului în aproximativ 45 de minute, o oală tradițională va dura câteva ore.
Bateți gelatina în bulionul fierbinte și turnați într-un recipient mic de aproximativ 4 inci pe 4 inci. Se da la frigider cel putin opt ore, se taie cubulete de aproximativ 1 inch pe 1 inch. Puteți usca în continuare cuburile așezându-le ușor pe o cârpă sau șervețel de bumbac în frigider sau în alt loc rece din bucătărie pentru încă opt până la douăzeci și patru de ore.Fiecare cub de bulion va produce o ceașcă de stoc. Pur și simplu aruncați cubul de bouillon de casă într-o cană de apă fierbinte, amestecați pentru a se dizolva și servi. Cuburile de bulion pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de cel puțin șase luni.