Supă Picantă De Arahide

Supă Picantă De Arahide
Supa picantă de arahide durează în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 7. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână arahide, conserve de roșii, morcovi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Picantă De Arahide, Supă Picantă De Arahide, și Supă picantă de dovlecei și arahide.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți morcovii și ceapa în ulei la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se amestecă cartoful dulce; gatiti 2 minute mai mult. Se amestecă untul de arahide și pasta de curry până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Cartofi DulciCartofi Dulci
Pastă De CurryPastă De Curry
4
Adăugați bulionul, roșiile, frunza de dafin, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
PiperPiper
BulionBulion
CimbruCimbru
5
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când cartofii dulci și morcovii sunt fragede. (Supa va apărea coagulată.) Aruncați frunza de dafin și crenguța de cimbru. Se amestecă supa până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
CimbruCimbru
SupăSupă
6
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții7
Scor De Sănătate22
Revista