Supă japoneză autentică de scoici cu tăiței Ramen

Supă japoneză autentică de scoici cu tăiței Ramen
Supa autentică japoneză de scoici cu tăiței Ramen este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, oțet de orez, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Japoneză De Tăiței Ramen, Supă japoneză de tăiței Ramen, și Supă japoneză de porc și Ramen cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță. Gatiti taiteii ramen in apa clocotita pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit. Împărțiți tăiței între 2 boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță. Se amestecă sosul de soia, mirin, dashi no moto și oțetul de orez în apa clocotită. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DashiDashi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ciuperci shiitake, ceapă verde și ghimbir în apă; gătiți la foc mic până când ciupercile sunt fragede, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Se toarnă aproximativ jumătate din amestec peste fiecare porție de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti scoicile in unt topit pana se opac la mijloc, aproximativ 3 minute. Puneți 4 scoici fierte în fiecare bol de supă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Puteți încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Revista