Supă De Wonton De Casă

Supă De Wonton De Casă
Supa Wonton de casă este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 995 calorii, 79G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 709 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, creveți, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Wonton De Casă, Supă Wonton, și Supa" Wonton" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați puiul, trotinele de porc și șunca într-un vas mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se aruncă conținutul în chiuvetă și se scurge lichidul. Curățați oasele și carnea până când curge apă rece, frecând orice gunoi sau cheaguri de sânge care pot apărea și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Umpleți vasul cu apă rece până când apa este la aproximativ 1 inch deasupra suprafeței oaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați kombu, creveți uscați (sau stocfish), albușuri de scallion, buton de 4 inci de ghimbir feliat și 4 frunze de varză. (Dacă folosiți creveți cu coajă pentru wontons, adăugați și cojile îndepărtate în bulion). Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește, neacoperit, până când bulionul este profund aromat, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți UscațiCreveți Uscați
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
KombuKombu
4
Folosind clești, aruncați oasele din bulion. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mare. Îndepărtați bulionul cu o oală dacă utilizați în aceeași zi. Bulionul poate fi, de asemenea, transferat în recipiente sigilate, refrigerat peste noapte, apoi degresat a doua zi, folosind o lingură pentru a îndepărta grăsimea solidă de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Puneți creveții într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați bicarbonat de sodiu, 1 linguriță de sare și 1/4 cană de apă și amestecați cu degetele. Se lasă deoparte cel puțin 15 minute și până la 1 zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți când este gata.
4
Între timp, combinați carnea de porc, 2 lingurițe de ghimbir proaspăt ras, zahăr, sos de soia, ulei de susan, jumătate de arpagic și 1 linguriță de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă cu degetele până se combină bine. Pentru a testa condimentele, așezați o cantitate mică pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la putere mare până când este gătit, aproximativ 10 secunde. Gustați pentru condimente și adăugați mai multă sare, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Așezați un înveliș wonton în centrul plăcii de tăiat, păstrând restul acoperit cu plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați o porție de 1 lingură de umplutură de porc în centrul ambalajului și acoperiți cu un singur creveți. Folosind vârful degetului, umeziți învelișul cu apă în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Ridicați două colțuri opuse în sus pentru a vă întâlni într-un punct, apoi folosiți vârful degetelor pentru a sigila restul laturilor, formând un triunghi și strângând cât mai mult posibil.
9
Trageți cele două colțuri opuse unul spre celălalt pentru a forma Triunghiul într-o formă de semilună Plinuță pliată, folosind puțină apă pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Transferați pe o farfurie și repetați cu wontonii rămași.
11
Pentru supă: aduceți bulionul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
12
Adăugați wontons și varză și gătiți până când wontons sunt fierte, aproximativ 3 minute. Se amestecă arpagicul rămas și se ia de pe foc. Se lasă să se răcească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
13
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista