Supa La Ceiba Conch este o fără gluten și primar supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 55. Un amestec de banane, yuca, carne de scoică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ceiba Caramel Porumb, Conch Scaloppini, și Salată De Scoici, Omule!.
Instrucțiuni
1
Se topește untul într-o cratiță mare pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați yuca, morcovii, ceapa, ardeii și usturoiul; se amestecă bine. Gatiti 10 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Manioc
3
Adăugați bulion de pui și lapte de cocos; aduceți la fierbere. Simmer 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați banane; Se amestecă bine. Gatiti 5 min. sau până când bananele sunt moi, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
5
Se amestecă carnea de scoică și coriandru; gătiți încă 5 min. sau până când carnea de scoică este gătită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch