Supă de rădăcină condimentată cu ceapă condimentată crocantă
Supa de rădăcină condimentată cu ceapă condimentată crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, iaurt natural, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă, Supă De Rădăcină Condimentată, și Supă de legume cu rădăcină condimentată.
Instrucțiuni
1
Curățați și înjumătățiți ceapa prin rădăcină, apoi feliați subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, adăugați jumătate de ceapă și prăjiți până abia începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați semințele de muștar și chimen și prăjiți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Adăugați legumele și pasta de curry și amestecați până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți timp de 30 de minute, până când legumele sunt fragede. Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mică, adăugați ceapa și prăjiți rapid până când sunt crocante și rumenite. Sfat pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Curățați supa în loturi, apoi reveniți în tigaie și amestecați cea mai mare parte a iaurtului. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar. Reîncălziți ușor, apoi turnați în boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de iaurt, niște ceapă prăjită și o împrăștiere de coriandru sau pătrunjel tocat aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional