Supă de rădăcină condimentată cu ceapă condimentată crocantă

Supă de rădăcină condimentată cu ceapă condimentată crocantă
Supa de rădăcină condimentată cu ceapă condimentată crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, iaurt natural, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui condimentat cu orez și ceapă roșie crocantă, Supă De Rădăcină Condimentată, și Supă de legume cu rădăcină condimentată.

Instrucțiuni

1
Curățați și înjumătățiți ceapa prin rădăcină, apoi feliați subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, adăugați jumătate de ceapă și prăjiți până abia începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați semințele de muștar și chimen și prăjiți până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
4
Adăugați legumele și pasta de curry și amestecați până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți timp de 30 de minute, până când legumele sunt fragede. Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mică, adăugați ceapa și prăjiți rapid până când sunt crocante și rumenite. Sfat pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Curățați supa în loturi, apoi reveniți în tigaie și amestecați cea mai mare parte a iaurtului. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar. Reîncălziți ușor, apoi turnați în boluri și acoperiți fiecare cu o lingură de iaurt, niște ceapă prăjită și o împrăștiere de coriandru sau pătrunjel tocat aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista