Supă de roșii prăjite cu Halibut și paste proaspete
Supa de roșii prăjită cu Halibut și Pastan proaspăt este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 467 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 8,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii cherry, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca un curs principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Halibut Cu Sos De Roșii Proaspete, Supă de roșii prăjită cu busuioc proaspăt pentru 2, și Supă De Roșii Prăjită Cu Busuioc Proaspăt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt grea cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru legume: într-un castron mediu, combinați roșiile, ceapa, rozmarinul, sarea, piperul și usturoiul (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați uleiul și aruncați până când toate ingredientele sunt acoperite. Aranjați legumele într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când legumele sunt aurii și fragede, 40 până la 45 de minute. Lucrând în loturi, adăugați legumele prăjite (plus orice sucuri de gătit) și bulionul într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați amestecul de roșii, sarea și piperul într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați halibutul și pastele și gătiți până când pastele sunt fragede și peștele este gătit, 3 până la 4 minute (dacă utilizați paste uscate fierte, amestecați după ce peștele este complet gătit). Se amestecă busuiocul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire