Supă de roșii de sud-vest
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, supa de roșii de sud-vest ar putea fi o rețetă super fără gluten de încercat. Pentru 2,6 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 421 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită 2 ardei Anaheim, ulei, căței de usturoi și coriandru. Este perfect pentru toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: gem de roșii de sud-vest, straturi de pâine de porumb de sud-vest cu sos de roșii picant cremos și supă de sud-vest.
Instrucțiuni
Puneți roșiile cu partea tăiată în jos pe o tigaie pentru broiler; se coace la 3-4 inchi de la foc timp de 15-20 de minute. Curățați și aruncați pielea. Repetați cu ardei, fierbeți timp de 5-10 minute.
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Transferați într-un blender; adauga rosiile si ardeii. Acoperiți și procesați până la omogenizare.
Presați amestecul printr-o strecurătoare cu o lingură; aruncați semințele.
Puneți amestecul într-o cratiță mare.
Adăugați bulionul, coriandru, chimen, zahăr, sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește.
Între timp, încălziți 1/2 inch de ulei într-o tigaie la 375°. Prajiti fasii de tortilla, in loturi, timp de 3-5 minute sau pana se rumenesc; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ornați bolurile de supă cu fâșii de tortilla.
Serviți cu smântână dacă doriți.