Supă De Roșii Cu Slănină De Mere

Supa de roșii cu slănină de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de vin, ceapă, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Toțiretetele au 431 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de mere și rădăcină de țelină cu sandviș Cheddar la grătar, slănină și muștar cu miere de mere, Crostini cu roșii savuroase, slănină și gem de mere, și Supă de slănină și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se toacă grosier și se lasă deoparte.
Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și se sotează ceapa albă și usturoiul 3 până la 5 minute sau până se înmoaie. Amestecați stocul de vită, fasolea pinto, roșiile, țelina și frunza de dafin. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți.
Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți și amestecați mărul în vinul roșu până la moale.
Amestecați slănina, mărul și vinul roșu rămas în amestecul de supă. Condimentează cu sare și piper. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional până se amestecă bine.