Supă de pui cu usturoi, șofran, busuioc și roșii

Supă de pui cu usturoi, șofran, busuioc și roșii
Supa de pui cu usturoi, șofran, busuioc și roșii este o vegetarian supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. O porție conține 339 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de busuioc, buchet garni, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cu Pui, Usturoi Scapes, Roșii Și Busuioc, Midii Negre Diva domestice cu șofran, roșii pentru copii și busuioc, și Spaghete de dovlecei cu usturoi cu cârnați italieni de pui, roșii, busuioc și cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați feniculul, prazul, morcovul, Napul, ciupercile și buchetul garni cu bulionul într-o oală de 4 litri. Se fierbe ușor la foc mediu până când legumele abia încep să se înmoaie, după aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
FeniculFenicul
NapNap
BulionBulion
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați roșiile și puiul în supa care fierbe. Asigurați-vă că puiul este complet scufundat și fierbeți încă aproximativ 20 de minute. Scoateți puiul din supă cu o lingură pliată și lăsați-l să se răcească. Îndepărtați pielea. Dacă serviți această supă ca fel principal, poate doriți să lăsați bucățile de pui întregi; în caz contrar, trageți puiul departe de os și tăiați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
TomateTomate
Pui întregPui întreg
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Presărați frunzele de busuioc cu ulei de măsline pentru a nu se întuneca și tocați-le mărunt cu un cuțit de bucătari sau într-un blender. Dacă utilizați un blender, poate fi necesar să adăugați puțin mai mult ulei de măsline pentru a pune frunzele în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați busuiocul tocat cu smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
BusuiocBusuioc
5
Puneți puiul înapoi în supă împreună cu fasolea și spanacul și fierbeți supa timp de aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
FasoleFasole
SupăSupă
6
Puneți jumătate de usturoi și maioneză de șofran într-un bol de amestecare și bateți în supa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
șofranșofran
UsturoiUsturoi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
7
Așezați o felie de pâine prăjită franceză în fundul fiecărui vas larg de supă și puneți supa peste el. Dacă ați lăsat bucățile de pui întregi, sprijiniți puiul pe pâine prăjită și puneți supa peste asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pâine FrancezăPâine Franceză
Pui întregPui întreg
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
8
Stropiți partea superioară a fiecărui bol cu o lingură de maioneză de usturoi și o lingură de cremă de busuioc. Treceți restul de maioneză și cremă de busuioc la masă.Sugestii și variații aproape orice supă de legume poate fi transformată într-o supă de pui braconând bucăți de pui în supa care fierbe cu aproximativ 15 minute înainte de servire. Dacă nu doriți să vă ocupați de jupuirea și dezosarea puiului în ultimul moment, osați puiul în avansdacă aveți timp, faceți bulionul cu oseși apoi adăugați doar carnea de pui dezosată în supă cu aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
SupăSupă
Carne De PuiCarne De Pui
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
BusuiocBusuioc
BulionBulion
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista