Supă De Piersici Răcită
Supa de piersici răcită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 10 porții cu 241 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, jumătate și jumătate smântână, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați supă de piersici răcită, Supă De Piersici Răcită, și Supă de piersici răcită cu brânză proaspătă de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vinul alb, schnapps de piersici, zahărul, frunzele de mentă, scorțișoara, nucșoara și jumătate și jumătate împreună într-un bol și amestecați până se amestecă bine și se dizolvă zahărul.
Adăugați piersici feliate și transferați într-o cratiță.
Gatiti la foc mediu timp de 15 minute, amestecand frecvent si reducand caldura, daca este necesar, pentru a preveni crema arzatoare.
Se ia de pe foc când piersicile sunt fragede. Se răcește la o temperatură sigură pentru amestecare. Procesați într-un blender sau robot de bucătărie până când este complet neted. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.