Supă de paste și conopidă Federica

Supă de paste și conopidă Federica
Pastan și supă de conopidă Federica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $3.2 pe portie. O porție conține 1506 calorii, 56G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de conopidă, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Ww 2 Pt. Supă de Pastan și conopidă, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mare și adăugați sare de mare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă conopida și se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pastele și se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până la al dente, 10 până la 15 minute (pastele durează mai mult timp pentru a fi gătite în stoc decât în apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
PastePaste
StocStoc
ApăApă
3
Se amestecă sarea de mare după gust și se servește supa stropită cu ulei de măsline și presărată cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sare De MareSare De Mare
BrânzăBrânză
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista