Supă de oase și legume de șuncă
Supa de oase și legume de șuncă este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă face 12 porții cu 115 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți grăsime de slănină, piper, conserve de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Legume Cu Oase De Șuncă-Crock Pot Edition, Portorican Chulet supa de Xmas AKA supă de oase de șuncă, și Supă De Oase De Șuncă.
Instrucțiuni
Topiți grăsimea de slănină într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti și amestecați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în grăsime de slănină fierbinte până când legumele sunt ușor fragede și parfumate, aproximativ 5 minute. Se amestecă cartofii în amestecul de ceapă; gătiți și amestecați până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Se amestecă apa fierbinte și bulionul de pui împreună într-un aragaz lent până se dizolvă bulionul; adăugați amestecul de ceapă, osul de șuncă, roșiile tăiate cubulețe, porumbul, sosul de roșii, piperul negru și sarea.
Gatiti supa in aragazul lent setat la minim timp de 4 pana la 6 ore.
Scoateți osul de șuncă din supă și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula.
Scoateți carnea din osul de șuncă și amestecați carnea în supă.