Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de mazăre cu ochi negri. Această rețetă face 10 porții cu 106 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, conserve de roșii, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard, Supă De Mazăre Cu Ochi Negri, și Supă De Mazăre Cu Ochi Negri.
Instrucțiuni
1
Aduceți mazărea și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; gatiti 10 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți și scoateți din cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Saut ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in ulei incins in cuptorul olandez pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați mazăre, 6 căni de apă și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră sau până când mazărea este fragedă.