Supă De Mazăre Cremoasă

Supă De Mazăre Cremoasă
Supa cremoasă de mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 415 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți OS de șuncă, morcovi, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea despicată, apa, osul de șuncă, șalotele, morcovii, frunzele de țelină, frunza de dafin, sarea, usturoiul și piperul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mazăre împărțităMazăre împărțită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
OS De șuncăOS De șuncă
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se încălzește până aproape de fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scoateți osul de șuncă și frunza de dafin. Tăiați carnea din osul de șuncă și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
OS De șuncăOS De șuncă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Tăiați crema de brânză în cuburi. Procesați brânza cremă cu supa în loturi mici într-un blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați șuncă și reîncălziți. Gustați și ajustați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista