Supă De Mazăre Cremoasă
Supa cremoasă de mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 415 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți OS de șuncă, morcovi, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Salată De Mazăre Rece, Zahăr Snap Pean și morcov Soba fidea, și Salată de pui de mazăre cu castraveți de Avocado cu Fetan și sos de lămâie grecească.
Instrucțiuni
Puneți mazărea despicată, apa, osul de șuncă, șalotele, morcovii, frunzele de țelină, frunza de dafin, sarea, usturoiul și piperul într-o oală mare.
Se încălzește până aproape de fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când mazărea este fragedă.
Scoateți osul de șuncă și frunza de dafin. Tăiați carnea din osul de șuncă și dați deoparte.
Tăiați crema de brânză în cuburi. Procesați brânza cremă cu supa în loturi mici într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați șuncă și reîncălziți. Gustați și ajustați condimentele după cum este necesar.