Supă de linte roșie și Bulgur

Supă de linte roșie și Bulgur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte roșie și Bulgur. O porție conține 203 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, bulgur, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 88%. Încercați Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Supă de linte și Bulgur, și Supă de linte și Bulgur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un vas la foc mic; gătiți și amestecați ceapa în uleiul fierbinte până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Gatiti si amestecati rosiile, za ' atar, paprika, chimen, praf de usturoi, piper negru si piper cayenne in amestec de ceapa; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ZaatarZaatar
ChimenChimen
CeapăCeapă
4
Adăugați suc de morcovi, apă, cub de bouillon de pui, cub de bouillon cu aromă de roșii, linte și bulgur; gătiți la foc mic până când lintea este fragedă și bulgurul a absorbit lichidul, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Bouillon CubeBouillon Cube
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
LinteLinte
BulgurBulgur
TomateTomate
ApăApă
5
Puneți aproximativ 2/3 amestecul de linte într-un blender și piure până se omogenizează. Întoarceți piureul în vas și amestecați. Se fierbe la foc mic încă aproximativ 5 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
6
Se ia de pe foc; amestecați sucul de lămâie și cilantro în supă. Porții individuale de top cu o păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista