Supă De Linte De Caise

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Supa de linte de caise ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 327 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, roșii Rome, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Caise De Linte Cu Varză Prăjită, "Fleică" vegană cu linte thailandeză cu glazură de caise, și O altă supă, linte Baconie și supă de legume.
Instrucțiuni
Călește ceapa, usturoiul și caisele în ulei de măsline.
Adăugați linte și stoc. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Se amestecă roșiile și se condimentează cu chimen, cimbru și sare și piper după gust. Se fierbe timp de 10 minute.
Se amestecă sucul de lămâie. Pureați 1/2 din supă într-un blender, apoi reveniți în oală.