Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de linte cu cârnați ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de dafin, ardei gras, muștar obișnuit dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Cârnați Și Linte, Supă de cârnați și linte, și Supă De Cârnați De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scurgeți grăsimea și sfărâmați cârnații; reveniți la cuptorul olandez împreună cu ingredientele rămase, cu excepția muștarului. Se fierbe, acoperit, 1 oră sau până când lintea și legumele sunt fragede. Se amestecă muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Linte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin înainte de servire.