Supa de legume mediteraneene este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 163 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați squash, conserve de roșii, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Legume Mediteraneană Prăjită, Supă De Legume La Grătar Mediteranean, și Plăcintă Mediteraneană Cu Legume Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
3
Adăugați dovlecelul și dovlecelul galben; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin bulion); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional