Supă De Legume Cu Fasole Roșie

Supă De Legume Cu Fasole Roșie
Supa de legume cu fasole roșie este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ardei, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole De Legume, și Supă De Fasole De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați ardeii, țelina, ceapa și fasolea. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista