Supă de dovlecei și năsturel
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovlecei și năsturel ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați Nasturel, dovlecei, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de dovlecei-zară cu Pesto de năsturel, Supă de dovlecei și năsturel din dieta de detoxifiere de 10 zile a doctorului Hyman, și Paste de dovlecei de primăvară cu mazăre, praz și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa tocată și firele de șofran și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, 7 minute.
Adăugați dovlecelul și bulionul de pui și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic pana cand dovlecelul este fraged, 10 minute.
Adăugați năsturelul și gătiți timp de 5 minute mai mult.
Folosind o lingură cu fante, transferați ceapa, dovlecelul și năsturelul într-un blender.
Adăugați smântâna și 1/2 cană de bulion și piureul până se omogenizează. Întoarceți piureul în cratiță și condimentați cu sare și piper. Reîncălziți ușor supa și puneți-o în boluri.