Supă De Dovlecei Răcită
Supa de dovlecei răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană are 78 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, sucul de lămâie, bulbul de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Răcită, Supă De Dovlecei Bătută Răcită, și Supă de dovlecei răcită cu Purslane.
Instrucțiuni
Saut ceapa, fenicul și usturoiul în ulei de măsline fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 minute; adăugați dovlecei și saut 3 minute. Se amestecă bulionul de legume și apa; aduceți la foc mic. Gatiti 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc. Procesați cu un blender portabil 4 minute sau până la omogenizare. Se amestecă zeama, sarea, oțetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Acoperiți și răciți 2 ore sau până la 2 zile.