Supă De Dovlecei Răcită

Supă De Dovlecei Răcită
Supa de dovlecei răcită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană are 78 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii, sucul de lămâie, bulbul de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Răcită, Supă De Dovlecei Bătută Răcită, și Supă de dovlecei răcită cu Purslane.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa, fenicul și usturoiul în ulei de măsline fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 minute; adăugați dovlecei și saut 3 minute. Se amestecă bulionul de legume și apa; aduceți la foc mic. Gatiti 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se ia de pe foc. Procesați cu un blender portabil 4 minute sau până la omogenizare. Se amestecă zeama, sarea, oțetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute. Acoperiți și răciți 2 ore sau până la 2 zile.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista