Supă de dovleac cu homar creol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac cu homar creol. O porție conține 258 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 10 și costă $1.83 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, crenguță de rozmarin, homari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă De Castane Și Păstârnac, Homar Braconat Cu Unt Și Pesto Din Semințe De Dovleac, Supă Creolă, și Mac De Dovleac Și Brânză Cu Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Stropiți jumătățile de dovleac cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Înfășurați fiecare jumătate strâns în folie și coaceți pe o foaie mare de prăjituri timp de 1 oră și 15 minute sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți carnea de dovleac într-un castron.
Între timp, aduceți un stoc de apă la fierbere. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Sareți apa clocotită și adăugați homarii. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 minute. Folosind clești, transferați homarii în apa cu gheață și lăsați să se răcească. Răsuciți capetele și rezervați. Crăpați ghearele și scoateți carnea în 1 bucată. Folosind un cuțit greu, înjumătățiți cozile de homar pe lungime, tăind carnea și cojile.
Îndepărtați venele intestinale întunecate din cozi.
Transferați cozile de homar și carnea cu gheare pe o foaie mare de copt; la frigider.
Curățați capetele de homar cu o lingură și întoarceți cojile în oală. Fierbeți cojile timp de 30 de minute, degresând frecvent. Se strecoară bulionul de homar printr-o sită fină și se rezervă 8 căni.
Într-o oală de supă, topiți 4 linguri de unt.
Adăugați ceapa, usturoiul, cimbrul, rozmarinul și frunza de dafin. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați dovleacul fiert și vinul și fierbeți până când vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 5 minute.
Adăugați 6 căni din stocul de homar și fierbeți timp de 30 de minute.
Îndepărtați și aruncați crenguțele de plante și frunza de dafin.
Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați supa cu crme frache. Întoarceți-l într-o oală curată.
Adăugați suficient din restul de 2 căni de bulion de homar pentru a face supa catifelată; condimentează cu sare și piper.
Se amestecă 1 lingură de sare kosher cu 2 lingurițe de piper și praful de usturoi, pudra de ceapă, cayenne, muștar uscat, chimen, nucșoară, scorțișoară și cuișoare.
Într-o tigaie foarte mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați cozile de homar, tăiați părțile în jos și gătiți la foc mare până când cojile încep să se rumenească, 3 minute. Reduceți focul la moderat, întoarceți cozile și adăugați restul de 4 linguri de unt și amestecul de condimente. Gatiti cozile timp de 2 minute, ungandu-le cu untul de condimente.
Transferați cozile pe o farfurie și scoateți carnea din coji.
Adăugați ghearele de homar în tigaie și ungeți cu untul de condimente, 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați ghearele la cozile de pe farfurie.
Aduceți supa la foc mic. Se toarnă în boluri încălzite și se ornează fiecare porție cu o jumătate de coadă de homar și o gheară.