Supă de dovleac

Supă de dovleac
Supa de dovlecei este un aperitiv care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 156 de calorii. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sos de mere, ceapă, ulei de măsline și salvie. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, care este solid. Rețete similare includ 25 de ciorbă de dovleac încântătoare de încercat în această toamnă, dovlecei: dovlecei, pere și iaurt și supă de pui/curcan cu tăiței.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista