Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați cârnați și supă de varză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 75 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, naut, kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă de cârnați și varză, Supă De Varză Cu Cârnați, și Supă De Varză Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mic, gătiți cârnații, cartofii și ceapa în ulei timp de 5 minute sau până când cârnații sunt încălziți, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați kale; acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute sau până când kale este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
4
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 9-12 minute sau până când cartofii sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.