Supă de ciuperci-orz cu fasole Cannellini și varză

Supă de ciuperci-orz cu fasole Cannellini și varză
Supa de ciuperci-orz cu fasole Cannellini și varză este un vegan supă. Această rețetă face 6 porții cu 135 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați orz perlat, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de orz de ciuperci cu fasole albă, Varză triplă de roșii și fasole Cannellini, și Varză condimentată cu muștar și fasole Cannellini cu cârnați.

Instrucțiuni

1
Așezați orzul într-o oală sub presiune sau o oală mare de supă, adăugați bulionul de legume și aduceți la fierbere. Dacă gătiți sub presiune, blocați capacul în poziție și aduceți la presiune ridicată; gătiți sub presiune timp de 18 minute. Reduceți presiunea cu o metodă de eliberare rapidă. Dacă gătiți într-o oală obișnuită cu supă, reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 30 până la 40 de minute. În timp ce orzul se gătește, gătiți ceapa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până se înmoaie și începe să se rumenească; adăugarea unui vârf de bicarbonat de sodiu va accelera rumenirea. Odată ce începe să se rumenească, adăugați usturoiul și ciupercile și puțină sare și piper, reduceți focul, acoperiți și gătiți, amestecând regulat, până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
OrzOrz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cimbru și sherry și gătiți până când alcoolul se gătește. Odată ce orzul este fiert, adăugați ciupercile în oală împreună cu varza feliată și boia de ardei. Dacă există bucăți uscate în tigaie, folosiți puțină apă pentru a o deglaza și adăugați-o și restul celor 4 căni de apă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
AlcoolAlcool
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OrzOrz
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați fasolea cannellini și fierbeți, acoperită, timp de aproximativ 30 de minute, până când varza este fragedă, adăugând apă suplimentară dacă devine prea groasă. Se amestecă sucul de lămâie chiar înainte de servire și se adaugă mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista