Supă de cartofi dulci, praz și șuncă
Supa de cartofi dulci, praz și șuncă durează aproximativ 34 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 187 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, praz, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă Thailandeză De Cartofi Dulci Și Praz, Supă de cartofi dulci cu ghimbir, praz și măr, și Ruladă de cartofi dulci și praz.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șuncă; gatiti 3-4 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Scoateți șunca din tigaie; pune deoparte.
Adăugați prazul în tigaie; se acoperă cu spray de gătit. Gatiti prazul, acoperit, 5 minute sau pana cand este foarte fraged, amestecand ocazional.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Adăugați cartofi dulci și următoarele 4 ingrediente, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful dulce este foarte fraged.
Puneți jumătate din amestecul de cartofi într-un blender sau robot de bucătărie.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Procesați până la neted.
Se toarnă piureul într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul rămas. Întoarceți amestecul în piure în tigaie. Se amestecă 3/4 cană de șuncă rezervată. Supă de oală în boluri; porții superioare uniform cu 1/4 cană de șuncă rezervată.
Garnisiți cu praz feliat și ceapă, dacă doriți.