Supă cu tăiței cu brânză și broccoli

Supă cu tăiței cu brânză și broccoli
Rețeta Supă cu tăiței cu brânză și broccoli poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 5 porții cu 341 de calorii, 11 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați paste de păr de înger, smântână, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandy's Broccoli Cheese Cheese Soup, Broccoli & Chicken Taitei și Broccoli-Shirataki Foodle Supp.

Instrucțiuni

1
Gatiti atat broccoli cat si pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-o cratiță mare, topește untul; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat apa, laptele și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Reduce caldura; se amestecă brânza până se topește. Se amestecă broccoli, pastele și smântână; se încălzește (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista