Supă Cremoasă De Morcovi
Supa cremoasă de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 3 și costă 79 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 143 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, morcovi, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Morcovi, Supă Cremoasă De Morcovi Mexicani, și Supă Cremoasă De Păstârnac De Morcovi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică. Transpirați morcovii, ceapa și ghimbirul cu untul.
Adăugați cartofii și bulionul, apoi aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede. Se strecoară lichidul într-un recipient separat. Puneți legumele într-un blender împreună cu mărarul și turnați suficient lichid pentru a acoperi legumele. Puree în etape, dacă este necesar. Aruncați excesul de bulion. Întoarceți piureul de legume în tigaie.
Amestecați smântâna grea în tigaie cu legumele. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți, dar nu fierbeți și serviți imediat.