Supă Cremoasă De Desert De Pepene Galben
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa cremoasă de desert de pepene galben ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 143 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați saurne, suc de fructe de portocale-pasiune, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Desert Cu Pepene Galben Și Lapte De Cocos, Smoothie Cremos De Pepene Galben, și Supă De Pepene Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 3 căni de pepene galben, suc și vin în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați restul de 3 căni de pepene galben; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Combinați frișca și zahărul pudră într-un castron mare; se amestecă amestecul de pepene galben. Acoperiți și răciți. Pentru a servi, supa de oală în boluri individuale. Completați fiecare porție cu 1 linguriță smântână.
Garnisiți cu trandafiri, dacă doriți.