Supa copioasă de legume cu pui este un fel principal fără gluten și fără lactate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 282 de calorii. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, busuioc, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 69%. Încercați Supa copioasă de legume cu pui, Ciorba copioasă de legume cu pui și Supa copioasă de legume cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pune puiul, țelina, ceapa și apa într-un cuptor olandez; aduce la fierbere. Grasimi degresate. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți puiul; misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți mici; întoarce la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați roșiile, morcovii, cartofii, napul, bulionul și condimentele; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Nap
5
Adăugați broccoli și mazăre, dacă doriți; fierbeți 15-20 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.