Supa De Curcan Din Sud-Vest

Supa De Curcan Din Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de curcan din sud-vest. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. 954 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, ardei chile, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa De Curcan Din Sud-Vest, Supa De Curcan Din Sud-Vest, și Supa De Curcan Din Sud-Vest.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați curcanul, bulionul, conservele de roșii, ardeii verzi, roșiile proaspete, ceapa, usturoiul și sucul de lămâie. Condimentează cu cayenne, chimen, sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se amestecă avocado și cilantro și se fierbe 15 până la 20 de minute, până se îngroașă ușor. Se toarnă în boluri de servire și se acoperă cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista