Suc de fructe ghindă umplute cu dragoste: Zucca Al Forno
Acorn Squash umplute cu dragoste: Zuccan Al Forno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 840 calorii, 29G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, nucșoară, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Squash Ghindă Umplute, și Squash Ghindă Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie medie, încălziți 3 linguri de unt, adăugați ceapa și ciupercile și sotati până se înmoaie și ceapa își eliberează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă sare și piper, după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron mare, combinați mascarpone, Emmentaler, Parmigiano-Reggiano, ouă și nucșoară și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper și amestecă ceapa și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Mascarpone
Parmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o tigaie sotată, topiți untul rămas și aruncați cuburile de pâine, gătind la foc mare până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați dovlecelul într-un vas de copt și, folosind în total o treime din amestecul de brânză, umpleți fundul fiecăruia dintre dovlecei. Folosind un total de jumătate din cuburile de pâine, așezați-le în cantități uniforme în fiecare dintre dovlecei. Topiți stratul de cub de pâine cu mai mult amestec de brânză, apoi cuburile de pâine rămase și brânza rămasă. Înlocuiți partea superioară a dovleacului și prăjiți 1 1/2 ore în cuptor, până când carnea este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute și scoateți brânza și carnea pentru a servi.