Strudelul de mere de toamnă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 597 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți alune, cireșe bing, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Strudel De Mere De Toamnă, Strudel Cu Fructe De Toamnă, și Ștrudel cu mere (ștrudel apfel).
Instrucțiuni
1
Se fierbe sucul într-o cratiță mică până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și lăsați să stea 1 minut; bateți până se topește și se omogenizează. Se amestecă coniac și vanilie. (Sosul poate fi preparat cu 4 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Combinați 1 cană de suc, vin, anason stelat și scorțișoară într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Anason Stelat
Scorțișoară
Suc
Semințe
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 10 minute.
3
Adăugați cireșe și prune uscate. Acoperiți și fierbeți până când fructele sunt pline, aproximativ 5 minute. Aruncați anasonul stelat, scorțișoara și fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Anason Stelat
Cireșe
Scorțișoară
Prune Uscate
Fructe
4
Se amestecă merele și zahărul; se fierbe până când merele sunt fragede, dar se mențin forma și lichidul se reduce la 3 linguri, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
5
Se amestecă amidonul de porumb și 2 linguri de suc de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Amidon De Porumb
6
Se adaugă la umplutură; se amestecă la foc mediu-mare până când umplutura se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește.)
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. foaie de copt mare cu unt ușor. Amestecați primele 3 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Așezați prosopul de bucătărie uscat pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
3
Așezați 1 foaie de phyllo pe prosop (acoperiți restul de phyllo cu folie de plastic și prosop umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Ungeți ușor phyllo cu unt topit. Se acoperă cu a doua foaie phyllo; periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Se presara cu scant 3 linguri amestec de nuci. Continuați cu încă 6 foi de phyllo, perindând fiecare cu unt și stropind cu puțin 3 linguri amestec de nuci. Se acoperă cu foaia de phyllo rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Unt
6
Ungeți cu unt. Umplerea lingurii deasupra stivei phyllo în jurnal de 12x3 inci, începând cu 2 inci de la 1 latură lungă și 2 1/2 inci de fiecare parte scurtă. Îndoiți marginile scurte peste umplutură. Folosind prosopul ca ajutor și începând de la marginea aproape de umplere, înfășurați stilul strudel jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Jeleu
Rola
7
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Ungeți strudelul cu unt. (Se poate face cu 4 ore înainte. Chill.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Coaceți strudelul descoperit până devine auriu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
11
Tăiați strudelul cald sau la temperatura camerei în felii; așezați pe farfurii.
12
Se servește cu înghețată și sos cald de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De Fudge
înghețată
13
* Semințe maro în formă de stea vândute pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.