Strudel De Mere De Toamnă

Strudel De Mere De Toamnă
Strudelul de mere de toamnă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 597 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți alune, cireșe bing, zahăr brun auriu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Strudel De Mere De Toamnă, Strudel Cu Fructe De Toamnă, și Ștrudel cu mere (ștrudel apfel).

Instrucțiuni

1
Se fierbe sucul într-o cratiță mică până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și lăsați să stea 1 minut; bateți până se topește și se omogenizează. Se amestecă coniac și vanilie. (Sosul poate fi preparat cu 4 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Combinați 1 cană de suc, vin, anason stelat și scorțișoară într-o cratiță mare. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Anason StelatAnason Stelat
ScorțișoarăScorțișoară
SucSuc
SemințeSemințe
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 10 minute.
3
Adăugați cireșe și prune uscate. Acoperiți și fierbeți până când fructele sunt pline, aproximativ 5 minute. Aruncați anasonul stelat, scorțișoara și fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Anason StelatAnason Stelat
CireșeCireșe
ScorțișoarăScorțișoară
Prune UscatePrune Uscate
FructeFructe
4
Se amestecă merele și zahărul; se fierbe până când merele sunt fragede, dar se mențin forma și lichidul se reduce la 3 linguri, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
5
Se amestecă amidonul de porumb și 2 linguri de suc de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
6
Se adaugă la umplutură; se amestecă la foc mediu-mare până când umplutura se îngroașă și fierbe, aproximativ 3 minute. (Se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește.)
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. foaie de copt mare cu unt ușor. Amestecați primele 3 ingrediente în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați prosopul de bucătărie uscat pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
3
Așezați 1 foaie de phyllo pe prosop (acoperiți restul de phyllo cu folie de plastic și prosop umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Ungeți ușor phyllo cu unt topit. Se acoperă cu a doua foaie phyllo; periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Se presara cu scant 3 linguri amestec de nuci. Continuați cu încă 6 foi de phyllo, perindând fiecare cu unt și stropind cu puțin 3 linguri amestec de nuci. Se acoperă cu foaia de phyllo rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
6
Ungeți cu unt. Umplerea lingurii deasupra stivei phyllo în jurnal de 12x3 inci, începând cu 2 inci de la 1 latură lungă și 2 1/2 inci de fiecare parte scurtă. Îndoiți marginile scurte peste umplutură. Folosind prosopul ca ajutor și începând de la marginea aproape de umplere, înfășurați stilul strudel jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
JeleuJeleu
RolaRola
7
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Ungeți strudelul cu unt. (Se poate face cu 4 ore înainte. Chill.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Coaceți strudelul descoperit până devine auriu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
11
Tăiați strudelul cald sau la temperatura camerei în felii; așezați pe farfurii.
12
Se servește cu înghețată și sos cald de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
înghețatăînghețată
13
* Semințe maro în formă de stea vândute pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista