File de somon poșat cu maioneză de năsturel

File de somon poșat cu maioneză de năsturel
Fileurile de somon braconat cu maioneză de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 4.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 448 calorii. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ File De Somon Poșat Cu Maioneză De Năsturel, File De Somon Braconat, și File De Somon Fiert La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 1/3 cană de apă, vin, șalotă, pătrunjel și cimbru într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, în tigaie; se presară sare și piper. Acoperiți tigaia bine și fierbeți la foc mediu-mic până când somonul este abia opac în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 5 minute.
5
Transferați somonul în platou; aruncați amestecul de vin. Acoperiți somonul cu folie de plastic și răciți până la rece, cel puțin 4 ore. (Maioneza cu Nasturel și somonul se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se păstrează la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
NasturelNasturel
SomonSomon
VinVin
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Așezați 1 file de somon pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
7
Se servește cu maioneză de năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
NasturelNasturel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista