Stroganoff de vită peste tăiței cu unt
Rețeta Stroganoff de carne de vită peste tăiței cu unt ar putea satisface pofta dvs. din Europa de Est în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Acest curs principal are 838 calorii, 45g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ciuperci, sare și piper kosher, tăiței largi de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Stroganoff de vită cu tăiței cu unt, Stroganoff de vită cu tăiței cu unt, și Bourguignon De Vită Și Tăiței De Pătrunjel Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți stocul de vită cu morcovul, 3 crenguțe de cimbru și frunza de dafin. Se usucă carnea de vită și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare. Prăjiți carnea în loturi, astfel încât să fie rumenită pe toate părțile. Coborâți focul la mediu și întoarceți toată carnea în oală.
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt moi, aproximativ 5 minute.
Se toarnă coniacul și se gătește până când alcoolul s-a ars, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de vită, aruncând morcovul, crengutele de cimbru și frunza de dafin. Gătiti, parțial acoperit, la o flacără foarte mică timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 3 linguri de unt în restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ciupercile, usturoiul și restul de 3 crenguțe de cimbru și gătiți până când ciupercile se rumenesc și se fierb.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Când carnea este gata, scoateți-o de pe foc și pliați în ciuperci, smântână, muștar și pătrunjel. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Între timp, gătiți tăiței într-o oală mare cu apă clocotită și sărată până se înmoaie.
Scurgeți bine tăiței, aruncați cu restul de 2 linguri de unt și condimentați cu sare și piper.
Serviți stroganoff-ul peste tăiței; garnisiți cu mai multă smântână și pătrunjel tocat.