Stroganoff de vită peste tăiței cu unt

Stroganoff de vită peste tăiței cu unt
Rețeta Stroganoff de carne de vită peste tăiței cu unt ar putea satisface pofta dvs. din Europa de Est în aproximativ 3 ore și 25 de minute. Acest curs principal are 838 calorii, 45g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ciuperci, sare și piper kosher, tăiței largi de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Stroganoff de vită cu tăiței cu unt, Stroganoff de vită cu tăiței cu unt, și Bourguignon De Vită Și Tăiței De Pătrunjel Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți stocul de vită cu morcovul, 3 crenguțe de cimbru și frunza de dafin. Se usucă carnea de vită și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Carne De VităCarne De Vită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare. Prăjiți carnea în loturi, astfel încât să fie rumenită pe toate părțile. Coborâți focul la mediu și întoarceți toată carnea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Se toarnă coniacul și se gătește până când alcoolul s-a ars, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
ConiacConiac
6
Adăugați bulionul de vită, aruncând morcovul, crengutele de cimbru și frunza de dafin. Gătiti, parțial acoperit, la o flacără foarte mică timp de 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Carne De VităCarne De Vită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
7
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 3 linguri de unt în restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați ciupercile, usturoiul și restul de 3 crenguțe de cimbru și gătiți până când ciupercile se rumenesc și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
10
Când carnea este gata, scoateți-o de pe foc și pliați în ciuperci, smântână, muștar și pătrunjel. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Între timp, gătiți tăiței într-o oală mare cu apă clocotită și sărată până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Scurgeți bine tăiței, aruncați cu restul de 2 linguri de unt și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
13
Serviți stroganoff-ul peste tăiței; garnisiți cu mai multă smântână și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista