Stroganoff De Pui Cu Lămâie

Stroganoff De Pui Cu Lămâie
Lemon Chicken Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 175 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, lămâie, hamburger stroganoff și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Slow Cooker Chicken Stroganoff: noul tău pui preferat, și Pui Stroganoff.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 10 inci, amestecați tăiței nefierți și amestecul de sos (din Hamburger Helper box), lapte, apă fierbinte, suc de lămâie și buruieni de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărarMărar
Amestec De SosAmestec De Sos
PastePaste
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Se amestecă broccoli și pui; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când broccoli și puiul sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Pui întregPui întreg
4
Se ia de pe foc.
5
Acoperiți; lăsați să stea 5 minute (sosul se va îngroșa așa cum stă). Se acoperă cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista