Stridii la grătar cu Salsa de ghimbir-chili

Stridii la grătar cu Salsa de ghimbir-chili
Stridiile la grătar cu Salsa de ghimbir-chili ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de stridii în coajă, ulei de susan asiatic, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista