Stridii braconate și anghinare cu cremă de șampanie
Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 376 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, șampanie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto, Stridii Braconate În Cremă Pernod, și Șampanie de migdale pere braconate cu frișcă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță de 3 litri pe jumătate cu apă și adăugați oțet, ulei și sare, apoi amestecați în făină. (Nu încălziți.)
Tăiați centimetrul superior de frunze de 1 anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați tulpina la același nivel cu baza și aruncați tulpina. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galben pal la bază. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și partea laterală a anghinarei cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului anghinarei. Aruncați fundul de anghinare în apă în oală, punând o sită sau un capac mic direct deasupra anghinarei pentru a vă menține scufundat și pregătiți anghinarea rămasă în același mod. Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, păstrând anghinarea scufundată cu sită sau capac, până când se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Transferați anghinare cu clești (rezervând apă în cratiță) pe o suprafață de lucru și, atunci când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați frunzele interioare ascuțite și sufocările neclare cu un tăietor de pepene galben sau o lingură mică. Întoarceți anghinarea în apa de gătit pentru a vă menține cald, acoperit.
Puneți 1 inch de apă într - o oală de 3 până la 4 litri și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați spanac, 1 mână la un moment dat, amestecând cu clești și gătiți până când tot spanacul este ofilit.
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare și apăsați ferm cu spatele unei linguri mari pentru a îndepărta excesul de lichid.
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați spanac, sare și piper și gătiți, amestecând, 2 minute. Păstrați cald, acoperit.
Se toarnă lichior de stridii într-o tigaie grea de 8 inci nereactivă și se adaugă șampanie, șalotă și oțet. Se aduce la fierbere și se fierbe, spumă degresată, până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 5 minute. (Reduceți căldura dacă este necesar pentru a nu fierbe.)
Turnați lichidul printr-o sită cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare, apăsând și apoi aruncând șalota. Întoarceți lichidul în tigaie, apoi adăugați smântână și stridii și gătiți la foc moderat, întorcând stridiile dacă nu sunt complet acoperite, până când marginile se ondulează, aproximativ 1 minut.
Transferați fundul de anghinare cu clești pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, aranjându-le cu susul în jos.
Transferați în farfurii, întorcându-le cu partea dreaptă în sus, apoi deasupra cu spanac. Aranjați stridiile deasupra spanacului, ridicându-le din sos cu o lingură cu fante.
Se fierbe sosul până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 3 până la 5 minute. Reduceți căldura la minim și adăugați unt, apoi arpagic și rotiți tigaia până când untul este încorporat.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste stridii.