Stridii braconate și anghinare cu cremă de șampanie

Stridii braconate și anghinare cu cremă de șampanie
Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 376 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, șampanie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto, Stridii Braconate În Cremă Pernod, și Șampanie de migdale pere braconate cu frișcă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță de 3 litri pe jumătate cu apă și adăugați oțet, ulei și sare, apoi amestecați în făină. (Nu încălziți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Tăiați centimetrul superior de frunze de 1 anghinare cu un cuțit zimțat, apoi tăiați tulpina la același nivel cu baza și aruncați tulpina. Îndoiți frunzele exterioare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galben pal la bază. Tăiați părțile fibroase de culoare verde închis de la baza și partea laterală a anghinarei cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați frunzele rămase la același nivel cu partea superioară a fundului anghinarei. Aruncați fundul de anghinare în apă în oală, punând o sită sau un capac mic direct deasupra anghinarei pentru a vă menține scufundat și pregătiți anghinarea rămasă în același mod. Se aduce la fierbere, neacoperit, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, păstrând anghinarea scufundată cu sită sau capac, până când se înmoaie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați anghinare cu clești (rezervând apă în cratiță) pe o suprafață de lucru și, atunci când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați frunzele interioare ascuțite și sufocările neclare cu un tăietor de pepene galben sau o lingură mică. Întoarceți anghinarea în apa de gătit pentru a vă menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pepene GalbenPepene Galben
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Puneți 1 inch de apă într - o oală de 3 până la 4 litri și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați spanac, 1 mână la un moment dat, amestecând cu clești și gătiți până când tot spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare și apăsați ferm cu spatele unei linguri mari pentru a îndepărta excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați spanac, sare și piper și gătiți, amestecând, 2 minute. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Se toarnă lichior de stridii într-o tigaie grea de 8 inci nereactivă și se adaugă șampanie, șalotă și oțet. Se aduce la fierbere și se fierbe, spumă degresată, până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 5 minute. (Reduceți căldura dacă este necesar pentru a nu fierbe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Turnați lichidul printr-o sită cu ochiuri fine într-o ceașcă de măsurare, apăsând și apoi aruncând șalota. Întoarceți lichidul în tigaie, apoi adăugați smântână și stridii și gătiți la foc moderat, întorcând stridiile dacă nu sunt complet acoperite, până când marginile se ondulează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se ia de pe foc.
1
Transferați fundul de anghinare cu clești pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, aranjându-le cu susul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Transferați în farfurii, întorcându-le cu partea dreaptă în sus, apoi deasupra cu spanac. Aranjați stridiile deasupra spanacului, ridicându-le din sos cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Se fierbe sosul până se reduce la aproximativ 1/2 cană, 3 până la 5 minute. Reduceți căldura la minim și adăugați unt, apoi arpagic și rotiți tigaia până când untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista