Strichettoni con Cipolle Ed Erbe (papioane cu ceapă și ierburi)
Strichettoni con Cipolle Ed Erbe (papioane cu ceapă și ierburi) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 637 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ierburile, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cartofi și ceapă (Patate e Cipolle), Cuscus cu dovlecei, ceapă prăjită și ierburi, și Kohlrabi glazurat cu miere cu ceapă și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul și o stropire ușoară de sare și piper. Amestecați-le ușor pentru a acoperi uleiul, apoi acoperiți tigaia și coborâți focul la cea mai mică setare posibilă. Gatiti 10-15 minute, sau pana cand ceapa este moale si aproape transparenta. Odată ce dulceața naturală a cepei a fost accentuată de gătitul lent, puteți scoate în evidență partea lor bogată sărată cu rumenire. Descoperiți și ridicați căldura la mediu-mare sau mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Călește ceapa până se rumenesc adânc, amestecând adesea cu o spatulă de lemn și răzuind glazura maro care se adună pe fundul cratiței. Aveți grijă să nu lăsați glazura să ardă. Dacă este necesar, reduceți ușor căldura. Ceapa se va asemăna cu o marmeladă groasă, de chihlimbar închis. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
Ceapă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
4
Rulați aluatul de paste la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Paste
Rola
5
Tăiați foaia de paste în dreptunghiuri de 1 inch pe 2 inci. Ciupiți Centrul lung al fiecărui pătrat pentru a forma strichettoni sau papioane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
6
Așezați pastele pe o tavă de foi prăfuită cu semolă până când sunt gata de gătit și acoperiți cu prosoape de bucătărie umede și curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
7
Aduceți 6 litri de apă sărată la fierbere acerbă. Pentru a termina sosul, reîncălziți amestecul de ceapă la foc mediu-mare până la mare și adăugați smântâna. Se amestecă până când crema începe să baloneze. Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă prosciutto, pătrunjel, scallions și ierburi în sos. Gatiti doar suficient de mult pentru a incalzi-gustul proaspat, nefiert al ierburilor este important aici. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Prosciutto
Ceapa Verde
Pătrunjel
Cremă
Ierburi
Ceapă
Paste
Sos
Apă
8
Scurgeți pastele, rezervând lichidul de gătit și adăugați-l în tigaie cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați brânza și aruncați la foc mare 1 minut, adăugând un strop de apă de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a împiedica sosul să fie prea "strâns".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Paste
Sos
Apă
10
Se servește în vase de paste încălzite,trecând separat brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Paste
11
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Baza
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.